BedrijvenFit

Eenvoudig investeren in de vitaliteit van medewerkers
Door de inzet van hardlooptherapie als preventiemiddel en het aanbieden van een LoopFit-traject kunnen bedrijven op een eenvoudige manier investeren in de vitaliteit van hun medewerkers. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog en worden verzuimkosten lager. Het aanbod van Larunfit  aan bedrijven past bij de aandacht voor preventie en de mentale gezondheid.

Hardlooptherapie voor bedrijven
Hardlooptherapie is een coachingstraject waarbij (hard)lopen wordt ingezet om de psychische en fysieke conditie te verbeteren en om klachten te behandelen of te voorkomen dat klachten zich ontwikkelen.
Hardlooptherapie is al een aantal jaren een succesvol onderdeel van hersteltrajecten bij mensen met  stressgerelateerde aandoeningen, burn-out en depressie.
Hardlooptherapie kan ook preventief worden ingezet voor een betere vitale fitheid en mentale gezondheid van mensen.

Bedrijven LoopFit
Het standaard traject bestaat uit 12 weken begeleid hardlopen. Aan dit traject kunnen 16 medewerkers tegelijk deelnemen, zodat er ruimschoots aandacht is voor begeleiding en motivatie. Gedurende het traject ontvangen de deelnemers tips over voeding, leefstijl en hardloopschema’s. Stap voor stap zorgt de trainer ervoor dat de deelnemer zelf verder aan de slag kan. En dat hardlopen onderdeel gaat uitmaken van zijn of haar leefstijl. Alles wordt zo veel mogelijk in de buurt van de bedrijfslocatie georganiseerd.

  • Het trainen naar een evenementenloop behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Op verzoek kan ook een op maat gemaakt traject geboden worden.

Vitale organisaties staan sterker en presteren beter!


Larunfit

Lian Acda
Tosveldweg 11
7151 MB Eibergen
T 06 22 012 408
info@larunfit.nl


Cursussen

Loopgroepen